Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Nero 2015 Classic 16.0.05000 32x32 Nero 2015 Classic 16.0.05000 Downloaden


Downloads: 21521
Op. Systeem:
Licentie: Commercial Trial
Dadel: 2015-05-08
Omvang: 251.31 MB
Ontwikkelaar:

Nero 2015 Classic 16.0.05000  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Nero 2015 Classic 16.0.05000

Nero 2015 Classic Is de afgeslankte versie van Nero 2015 Platinum, de vervanging van de 'Standard' productlijn. Het bevat veel van de beste eigenschappen van de uitgebreide Platinum editie, inclusief alle van dezelfde mobiele apps, en de mogelijkheid om rechtstreeks streamen naar smartphones. U kunt ook het omgekeerde doen: Stuur video vanaf een mobiel apparaat en onmiddellijk branden, dankzij de nieuwe AirBurn functie.
Nieuwe functies
Net als veel andere producten in het assortiment van Nero, Nero 2015 Classic heeft nu ondersteuning voor geotagging. Dat betekent dat de media gefilmd op een smartphone, tablet of ander compatibel apparaat kan worden georganiseerd door zijn ligging metadata.
De software is ook bijgewerkt met een nieuwe look en feel. De launcher is meer intuïtief, en het is veel makkelijker om het formaat van een disc wijzigen terwijl het branden plaatsvindt. De Nero Video video-editor is verbeterd met een "high-class" lettertypen en tekst animaties.
De Help-inhoud is sterk verbeterd in deze versie, met vijf afzonderlijke mobiele apps om u te begeleiden door het proces van het beheren van de inhoud en het invullen van projecten.
Cloud Opslag
Terwijl Nero 2015 Classic is een slankere applicatie dan Premium, het nog steeds ondersteunt cloud-opslag op verschillende manieren. Nero BackItUp is in wezen een storage service waarmee je toegang tot en de inhoud af te spelen vanaf elke locatie. Media wordt georganiseerd door datum in MediaHome, content manager Nero's en gesegmenteerd naar het type media.
Compromissen
De ontbrekende functies zijn in wezen een aantal van de meer geavanceerde functies die u zou krijgen met Platinum, en hebben betrekking op een hogere kwaliteit formaten. Als u niet de relevante hardware, zal je waarschijnlijk niet te missen. Aan de andere kant, gebruikers die zijn op weg naar semi-professionele kit zal dat Nero 2015 Classic vinden is een beetje kort over de mogelijkheden.
In Classic, verlies je de Blu-Ray-speler, en alle bijbehorende functionaliteit; rippen Blu-Rays of de mogelijkheid om 3D-content af te spelen als goed. Nero 2015 Classic Kan niet afspelen Ultra HD (4K), hetzij. Anders is het belangrijkste verschil is het prijskaartje.
Meer software van Nero AG

Meer downloads Nero 2015 Classic: