Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Nero Burning ROM 2015 16.0.02700 32x32 Nero Burning ROM 2015 16.0.02700 Downloaden


Downloads: 17288
Op. Systeem:
Licentie: Commercial Trial
Dadel: 2015-05-08
Omvang: 83.29 MB
Ontwikkelaar:

Nero Burning ROM 2015 16.0.02700  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Nero Burning ROM 2015 16.0.02700

Nero Burning ROM 2015 Kunt u CD's, DVD's en Blu Ray schijven branden op uw Windows-pc. De software werd voor het eerst uitgebracht in 1997, en het heeft zich ontwikkeld in lijn met de veranderende eisen van gebruikers over bijna twee decennia.
De nieuwste versie ondersteunt verschillende incarnaties van Windows, vanaf Vista tot en Windows 8. (Er is ook een zuster product voor Linux machines.) Ontwikkelaars van het product beweren dat het ondersteunt elk merk en model van de brander op de planeet. Echter, Nero Burning ROM niet de uitgebreide media management functies van producten zoals Nero 2015 Platinum bevatten.
Kenmerken
Nero Burning ROM 2015 Kan worden gebruikt voor ISO of disk maken kunnen de optische media, zoals bootable exemplaren besturingssysteem schijven. De software kan ook het branden van de high-definition Blu-Ray-formaat, evenals zijn voorganger, DVD. Nero Burning ROM 2015 Ondersteunt AVCHD, een formaat dat voornamelijk ontwikkeld voor camcorders.
In een poging om een ​​complete media management oplossing te bieden, hebben Nero Burning ROM 2015 ontwikkelaars opgenomen extra functies, zoals schijf wissen, het converteren van bestanden en het gereedschap om bestanden rippen van audio-cd's. Compatibele audio-bestandsformaten van het programma kan worden uitgebreid met behulp van codec packs.
Geavanceerde Gebruik
Nero Burning ROM 2015 Is niet een eenvoudige schijf branden oplossing, en beginners zal de interface overweldigende vinden. De ontwikkelaars maken geen excuses voor deze, omdat het geavanceerde gebruikers die terug naar de Nero merk keer op keer komen.
Nero Burning ROM 2015 Heeft stappen ondernomen om te gaan met de uitdagingen van de fysieke schade schijf en media diefstal of verlies genomen. Steun voor technologieën zoals SecurDisc is een belangrijk pluspunt; beschermt gegevens van fysieke schade door dupliceren op één schijf en kan ook worden gebruikt voor het coderen. DiscSpan (file splitsen), overbranden en AirBurn (branden op schijf rechtstreeks van een iOS of Android mobiel apparaat) worden de soorten functies die ervaren gebruikers komen om te vertrouwen op.
Als je een eenvoudiger oplossing nodig, Nero Express is het overwegen waard. Onthoud echter dat Nero Burning ROM 2015 komt met uitgebreide hulp (inclusief een mobiele app gewijd aan de tutorials), dus wees niet bang om het te proberen als je die extra functies nodig zijn.
Meer software van Nero AG