Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Netscape 9.0.0.6 32x32 Netscape 9.0.0.6 Downloaden


Downloads: 77735
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Freeware
Dadel: 2008-02-21
Omvang: 5.78 MB
Ontwikkelaar:

Netscape 9.0.0.6  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Netscape 9.0.0.6

   AOL stopte met de ontwikkeling van de Netscape browser in februari 2008 dus word het niet meer officieel ondersteund.

   Netscape Browser biedt meer beveiligingsopties, stroomlijnt meer standaard browse-taken en geeft internetgebruikers met meer tijdbesparende oplossingen voor hun behoeften browsen.

   Security Center

   Snel de status van de beveiliging zien die door de Netscape Browser wordt geboden. De browser laat automatisch weten wanneer er een probleem is.

   Spyware & Adware bescherming

   De Netscape Browser biedt real-time scannen tegen spyware wanneer je bestanden download van het internet. Je kunt ook het geheugen en de schijf scannen voor spyware als bescherming en preventie.

   Real-Time Feeds

   De Netscape Browser haalt de geheimzinnigheid uit Real Simple Syndication (RSS) en stelt je in staat om RSS-feeds te lezen en te beheren, zonder de noodzaak om een aparte nieuwslezer in te bouwen.

   Profielen

   Maak meer dan een profiel aan om je bladwijzers en passcards veilig te houden van andere gebruikers. Wanneer je een gezin hebt maak dan een profiel aan voor je kinderen en maak gebruik van de ouderlijk-toezicht voorzieningen.

   Browsen met tabbladen

   Browsen met tabbladen maakt het mogelijk om meerdere webpagina's te openen in een venster. Deze functie is ideaal voor het organiseren en het vrijmaken van ruimte op het bureaublad, omdat deze je webpagina's opslaat in een reeks van tabbladen.

   Website controles

   De nieuwe Netscape Browser geeft je meer mogelijkheden om je browser te beveiligen.
Meer downloads Netscape: