Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

ObjectDock 2.0 32x32 ObjectDock 2.0 Downloaden


Downloads: 52285
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2010-10-13
Omvang: 20.44 MB
Ontwikkelaar:

ObjectDock 2.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende ObjectDock 2.0

   ObjectDock Is een programma dat een ontleedbaar plek toevoegt aan je Windows-bureaublad. Het is een van de meest populaire desktop verbeteringsprogramma's beschikbaar.

   ObjectDock Is een programma dat gebruikers in staat stelt om hun snelkoppelingen, programma's en lopende zaken te organiseren in een aantrekkelijke en leuke geanimeerde verzamelplaats. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om meer controle te hebben over hoe zij hun desktop organiseren kunnen gebruikers de controle over hun desktop iconen en snelkoppelingen nemen om ze zo beschikbaar te hebben waar, wanneer en hoe ze die nodig hebben. Dit alles met de unieke stijl en de hooggewaardeerde prestaties waarvan bekend is dat ObjectDock die levert!

   Voortdurend in ontwikkeling, ObjectDock en ObjectDock Plus worden regelmatig verbeterd om de meest unieke kenmerken van een gestileerde snelkoppeling organisator / launcher aan te kunnen bieden.
Meer software van Stardock

Meer downloads ObjectDock: