Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

PSPad 4.5.9.2600 32x32 PSPad 4.5.9.2600 Downloaden


Downloads: 16306
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-09
Omvang: 4.5 MB
Ontwikkelaar:

PSPad 4.5.9.2600  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende PSPad 4.5.9.2600

PSPad Is redacteur een freeware programmeur voor Windows. De app is handig voor degenen onder u die werken met verschillende programma's omgevingen. PSPad Zal u met eenvoudige bediening en de mogelijkheden van een krachtige code-editor.
PSPad Bevat een aantal extra hulpmiddelen, die nuttig zijn voor het bewerken van HTML (comprimeren, formaat code) zijn en integreert ook TopStyle Lite en TidyHTML. De applicatie kan ook worden gebruikt als IDE om een ​​compiler te vangen en ontleden de compiler output.
PSPad Geleverd met een hex-editor, CP conversie, tekst verschillen, templates, macro's, spellingcontrole optie, auto-completion, en code ontdekkingsreiziger. De app is vooraf geconfigureerd voor tal van populaire programmeertalen zoals Visual Basic, C ++, SQL, PHP, ASP, en Python.
Als u op zoek bent naar een tool die platte tekst behandelt en je wilt tijd met zelf invullen van HTML en tag Opslaan te markeren, dan PSPad biedt functies en tools die net wat je nodig zou kunnen zijn.