Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Quintessential Player 5.0 32x32 Quintessential Player 5.0 Downloaden


Downloads: 32318
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2009-02-19
Omvang: 4.29 MB
Ontwikkelaar:

Quintessential Player 5.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Quintessential Player 5.0

  Quintessentiall is een multi-formaat audio-speler met veel extra toepassingen. Met z'n nieuwe uitgebreide freeform skinning engine en overvloed aan functie uitbreidingsplugins kan Quintessential Player datgene zijn dat jij wilt dat het is.

   Deze nieuwe versie brengt je dichter bij je muziek dan ooit tevoren. Stop dat je mediaspeler je in de rondte stuurt en neem het heft in handen met dee nieuwe en uitgebreidere functies van Quintessential's.

   Het belangrijkste is dat je de controle over je luisterervaring gratis in eigen hand kunt nemen. Hoe is dit mogelijk, vraag je je af? Het is gewoon. Laat de prijs je niet voor de gek houden, er zijn geen Pro-versies, struikelblokken, haken of ogen of spyware. Je moet van Quintessential genieten zonder belemmeringen.

Copieer cd's en zet de muziek om in je favoriete formaten. Het ondersteunt alle populaire geluidsformaten zoals MP3, WMA, Ogg Vorbis, en CD's.
Houd je muziekbestanden schoon met de track editor.
QMP is eenvoudig ontleedbaar en heeft een robuuste plug-in architectuur.
Speel het nummer dat wilt horen met een klik van de muis.
Organiseer de nummers die je hoort met de Playlist Editor.
Bespaar bureaubladruimte door de afstandsbediening te gebruiken.
Meer downloads Quintessential Player: