Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

RegSeeker 2.57 32x32 RegSeeker 2.57 Downloaden


Downloads: 18190
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-14
Omvang: 698.45 KB
Ontwikkelaar:

RegSeeker 2.57  beeldschermafdruk RegSeeker 2.57  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende RegSeeker 2.57

RegSeeker Is een kleine en krachtige applicatie die u toelaat om te zoeken naar een item dat zich in uw systeem register. U kunt exporteren / de resultaten te verwijderen en openen om te bekijken in het register.
De app kan verschillende gradaties van informatie over uw systeem, weer te geven zoals uw start-up items en geschiedenissen, en geïnstalleerde apps. RegSeeker Bevat ook een krachtige register schoonmaken gereedschap en een bestand tool die u toelaat om eventuele dubbele bestanden en kapotte / slechte short-cuts te lokaliseren.
RegSeeker Kunt u bepalen start-up data van uw systeem, services, drivers, geschiedenissen en ongewenste bestanden. U kunt ook alle gegevens met betrekking tot de apps die zijn geïnstalleerd en uw browser extensies.
Het nadeel van deze app is de complexe lay-out en tragere prestaties in vergelijking met andere register schoonmaken van gereedschappen die beschikbaar zijn. Het
ook enkele meldingen tijdens het proces, in plaats van aan het einde, die hinderlijk kan worden.