Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Safari Beta 3.0 32x32 Safari Beta 3.0 Downloaden


Downloads: 82987
Op. Systeem: Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2007-06-12
Omvang: 7.97 MB
Ontwikkelaar:

Safari Beta 3.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Safari Beta 3.0

Er was een tijd waarin webbrowsers je simpelweg naar het internet bracht. Maar dit veranderde op de dag dat Safari werd uitgebracht omdat deze de lat hoger legt voor webbrowsers. Safari introduceerde verfijnd ontwerpelementen die het browsen plezierig maakte. Dankzij de eenvoud in gebruik bleef Safari op de achtergrond terwijl je moeiteloos van site naar site navigeerde. 

 Meer ruimte om te browsen: Safari is ontworpen om het browsen, en niet de browser, te benadrukken. Het browser kader is slechts een enkele pixel breed. Je ziet alleen een schuifbalk wanneer die noodzakelijk is. De statusbalk ontbreekt standaard . In plaats daarvan wordt een voortgang indicator getoond wanneer de pagina wordt geladen. Bovenaan in de browser vind je tabs die, eenmaal geopend een nog breder venster bieden voor het bekijken van websites. Een geweldige browser, dankzij Safari kun je gewoon genieten van het internet.

   Zoek de sites die je nodig hebt: Ben je op zoek naar een recent bezochte website maar kun je de naam niet precies meer herinneren? Gebruik Full History Search om snel de sites te vinden met behulp van zelfs de meest oppervlakkige zoektermen. En wanneer je op een webpagina in de Cover Flow klikt, dan komt dat omdat je het al hebt erkend als de site die je zocht. Nooit meer gissen. Innovatieve functies zoals deze laten zien hoe simpel het browsen kan zijn.

   Bevredig je behoefte aan snelheid: De snelste browser ter wereld, Safari browst razendsnel. Waarom zou je wachten op het laden van pagina's? Je wilt direct de zoekresultaten zien, het laatste nieuws bekijken of de huidige aandelenkoersen checken.
Meer software van Apple Inc

Meer downloads Safari: