Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

System Mechanic 14.5.2 32x32 System Mechanic 14.5.2 Downloaden


Downloads: 29550
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-05-04
Omvang: 45.73 MB
Ontwikkelaar:

System Mechanic 14.5.2  beeldschermafdruk System Mechanic 14.5.2  beeldschermafdruk System Mechanic 14.5.2  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende System Mechanic 14.5.2

System Mechanic Van iolo technologieën is een alles in één oplossing voor het optimaliseren van uw systeem, dat is meer geschikt voor een ervaren gebruiker in plaats van een beginner. De applicatie stelt u in staat om uw pc snelheid, stabiliteit en kracht te verhogen. System Mechanic Heeft meer dan 50 automatische hulpmiddelen om schoon te maken van uw harde schijf, reparatie van uw register, defragmenteren van uw harde schijf en het optimaliseren van het geheugen, het systeem en internet instellingen.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Reinigt-Up en beschermt de privacy. System Mechanic Kan meer dan 50 soorten ongewenste bestanden te verwijderen en veeg gevoelige internet en chatgeschiedenis voor een schonere, snellere PC.
  Verbindingsplug Beveiliging Gaten. System Mechanic Kan gevaarlijk programma en de veranderingen in het systeem te blokkeren.
  -Reparaties Problemen. Met System Mechanic kunt diagnosticeren en oplossen dan 30.000 verschillende pc-problemen met behulp van intelligente live updates iolo's.
  -Boosts Speed. System Mechanic Kan uw pc opstarten en het programma de werking automatisch versnellen door het stimuleren van de prestaties van uw systeem.
Systeemvereisten: Windows 8, 7, Vista of XP. 512 MB RAM-geheugen. 140 MB vrije ruimte op de harde schijf.
Meer downloads System Mechanic: