Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

TED Notepad 6.0.2.0 32x32 TED Notepad 6.0.2.0 Downloaden


Downloads: 17097
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-09
Omvang: 163.54 KB
Ontwikkelaar:

TED Notepad 6.0.2.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende TED Notepad 6.0.2.0

TED Notepad Is een lichtgewicht editor voor Windows die is ontworpen voor platte tekst bewerken. User interface van de app lijkt zeer vergelijkbaar met Windows Notepad, maar TED Notepad biedt vele andere functies en gereedschappen voor snelle, eenvoudige en geavanceerde bewerkingstechnieken.
TED Notepad Biedt tekst-verwerking functies en gereedschappen, en heeft tal van sneltoetsen en klembord functies. Er zijn ook verschillende innovatieve functies die u niet zult vinden in de standaard Windows Kladblok. TED Notepad Is speciaal ontworpen voor platte tekst documenten en lijsten, en het creëren van scripts en html-achtige bestanden.
TED Notepad Heeft een eenvoudige, gerichte ontwerp, meerdere klemborden en vele handige functies, maar de nadelen zijn dat de app één document tegelijk ondersteunt alleen en het hoeft ook geen syntax highlighting functies.