Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

UltraDefrag 6.1.0 (64-bit) 32x32 UltraDefrag 6.1.0 (64-bit) Downloaden


Downloads: 17979
Op. Systeem:
Licentie: Open Source
Dadel: 2015-04-20
Omvang: 673.53 KB
Ontwikkelaar:

UltraDefrag 6.1.0 (64-bit)  beeldschermafdruk UltraDefrag 6.1.0 (64-bit)  beeldschermafdruk UltraDefrag 6.1.0 (64-bit)  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende UltraDefrag 6.1.0 (64-bit)

UltraDefrag Is een krachtig schijfdefragmentatie tool voor Windows. Het is de eerste open source defragmentatieprogramma met volledige ondersteuning van het systeem vergrendelde bestanden defragmentatie. Eigenlijk alle bestanden inclusief registercomponenten en wisselbestand kan worden verwerkt door UltraDefrag tijdens het Windows bootproces.
  -Boot Time Defragmentatie:
Deze functie biedt een mogelijkheid om een ​​systeem bestanden te defragmenteren. Waaronder pagina-bestand, registercomponenten, hiberfil.sys bestand en vele andere bestanden vergrendeld door het systeem of andere toepassingen wanneer ramen volledig wordt uitgevoerd.
  -Snelle Disk Optimalisatie:
De optimizer herschikt alle gegevens en plaatst ze aan het begin van de schijf. In veel gevallen hebben wij gevonden, dat het systeem stabieler en voert een stuk beter bij belasting als gegevens aan het begin van de omvormer.
  -Single Van bestanden en mappen Defragmentatie:
Na UltraDefrag is geïnstalleerd heb je de mogelijkheid om een ​​bestand of map te selecteren en deframent het. Deze optie is vooral handig, als u onlangs hebt geïnstalleerd een applicatie of een game en zou willen hebben het onmiddellijk gedefragmenteerd voor maximale prestaties.
Dit is de 64-bits versie voor x64-processors.
Meer software van UltraDefrag Development Team