Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

VisiPics 1.31 32x32 VisiPics 1.31 Downloaden


Downloads: 18313
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-03-27
Omvang: 2.11 MB
Ontwikkelaar:

VisiPics 1.31  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende VisiPics 1.31

Ongetwijfeld heb je tal van beelden op uw computer? Het probleem met het hebben van veel foto's, is dat je de neiging om duplicaten langs de weg te verzamelen. VisiPics Is een lichtgewicht, gratis toepassing die zal zoeken voor die dubbele foto's voor u, zodat u niet handmatig hoeft te doen.
De applicatie stelt u in staat om te zoeken naar dubbele afbeeldingen met behulp van drie verschillende filters;
Strikte, basic en los.
VisiPics Kunt u ook zoeken met behulp van de "Auto-Select" eigenschap die beelden met kleinere, niet-gecomprimeerde zal markeren, lagere resolutie exemplaren als
dubbele afbeeldingen.
VisiPics Heeft andere functies, waaronder niet-negeren, un-select (deselecteren), negeren de mappen of bestanden. De applicatie kan tal van formaten, waaronder JPEG, GIF, PNG, BMP, PCX, TIFF, TGA en RAW ondersteuning.
VisiPics Geeft je ook de mogelijkheid om dubbele bestanden te verwijderen terwijl het programma bezig is met scannen voor hen, zodat u niet hoeft te wachten tot de scan is voltooid.