Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

WonderFox DVD Ripper Speedy 7.1 32x32 WonderFox DVD Ripper Speedy 7.1 Downloaden


Downloads: 21762
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-05-08
Omvang: 18 MB
Ontwikkelaar:

WonderFox DVD Ripper Speedy 7.1  beeldschermafdruk WonderFox DVD Ripper Speedy 7.1  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende WonderFox DVD Ripper Speedy 7.1

WonderFox Free DVD Ripper Speedy is een gratis app die zal u toelaten om uw dvd-collectie te zetten. De app is heel eenvoudig te gebruiken en heeft een frisse gebruikersinterface die is intuïtief en goed gestructureerd, hoewel een beetje basic.
Met WonderFox Free DVD Ripper Speedy, kunt u uw DVD's converteren naar digitale video-bestanden, zodat u ze kunt genieten op tal van verschillende apparaten. De app laat je veranderen, verbeteren en zet je de inhoud van de manier waarop je het nodig hebt. WonderFox Free DVD Ripper Speedy kunt u de inhoud rippen en pauzeren, dan hervat later of u kunt een hele dvd-film of alleen geselecteerde titels te zetten.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Decrypt CSS en regiocode beveiligingen.
  -Zet DVD-content in slechts 5-10 minuten met nul verlies van kwaliteit.
  -Flexibele Instellingen.
U kunt de CPU-prioriteit en de maximale gelijktijdige omzetting banen te passen. U kunt ook filters toepassen op uw media. De app zal zelfs werken met HD-content. Over het algemeen, WonderFox Free DVD Ripper Speedy is een geweldige app die haar functies vervult snel met een schone en intuïtieve gebruikersinterface.
Het enige nadeel is, als je wilt om de instelling te wijzigen en de output formaten veranderen naar mp4, avi en mkv, etc, dan moet je kopen WonderFox DVD Ripper Pro.
Meer downloads WonderFox DVD Ripper Speedy: