Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

eMule 0.50b Beta 1 32x32 eMule 0.50b Beta 1 Downloaden


Downloads: 117426
Op. Systeem:
Licentie: Open Source
Dadel: 2015-03-23
Omvang: 3.06 MB
Ontwikkelaar:

eMule 0.50b Beta 1  beeldschermafdruk eMule 0.50b Beta 1  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende eMule 0.50b Beta 1

eMule is een bestanddelende programma gebaseerd op het eDonkey2000 netwerk, maar het biedt meer mogelijkheden dan de standaard programma’s.

Cliënten maken gebruik van verschillende netwerken om een betrouwbaar netwerk te creëren. (ED2K, Source Exchange en Kad) Kad is nu in een open testfase. eMule's Queue en Credit systeem helpen ervoor te zorgen dat iedereen het bestand krijgt, door het terug naar het netwerk te uploaden. eMule is volledig gratis. eMule is ook volledig vrij van adware, spyware, enz. We doen dit wegens plezier en kennis, niet voor het geld. Elk bestand wordt gecontroleerd op verminkingen tijdens het downloaden om foutvrije bestanden te garanderen.
De eMules Intelligente Corruptie Controle helpt bij het versnellen van de correctie van beschadigde onderdelen.
Met auto prioriteiten en Bron beheer kunt u veel downloads starten zonder ze te controleren.
De Preview-functie stelt u in staat om uw video's en Archief te bekijken voordat ze worden uitgevoerd. Voor video preview, raden wij de Video Lan Client aan.
De eMule bevat webservices en een webserver die u snel toegang toelaat naar en van het internet.
U kunt categorieën maken om de downloads te organiseren.
Om een bestand te vinden, biedt eMule een breed gamma aan zoekmogelijkheden, waaronder Servers (Lokale en Global), webgebaseerd (Jigle en Filedonkey) en Kad (nog in alpha).
Met eMule kunt u ook zeer complexe Booleaanse gebruiken die het zoeken veel flexibeler maken.
Met het bericht en vrienden systeem kunt u berichten sturen naar andere klanten en hen in uw vriendenlijst toevoegen. Zo kunt u altijd zien of er een vriend online is. Met de ingebouwde IRC cliënt, kunt u chatten met andere gebruikers over de hele wereld.
Meer downloads eMule: