Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

iMesh 11.0 32x32 iMesh 11.0 Downloaden


Downloads: 80956
Op. Systeem: Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2011-08-16
Omvang: 2.28 MB
Ontwikkelaar:


Beschrijving gedurende iMesh 11.0

iMesh is gemaakt voor media en bestand te delen met online sociale netwerkfuncties, beschikbaar in 9 talen. iMesh werkt met de eerste "RIAA-goedgekeurd" P2P-dienst, zodat gebruikers die woonachtig zijn in de Verenigde Staten en Canada de muziek inhoud van hun keuze kunnen downloaden voor een maandelijkse vergoeding in de vorm van ofwel een Premium-abonnement of een "ToGo" abonnement. Een derde optie is ook beschikbaar voor gebruikers (die woonachtig zijn in een van beide landen) om permanent muziek te downloaden voor $ 0,99 per track, zonder abonnement.

Naast de betaalde opties, alle iMesh gebruikers (ongeacht in welk land ze wonen) krijgen toegang tot "niet auteursrechtelijk beschermde" muziek-en videobestanden. Er is ook een gelegaliseerde downloadservice van beltonen beschikbaar, waardoor gebruikers liedjes voor gebruik als mobiele telefoon beltonen kunnen kopen.


iMesh was het eerste bedrijf om de "zwermen" methode te introduceren - de mogelijkheid om een bestand van meerdere bronnen te downloaden met toenemende downloadsnelheid. iMesh was ook het eerste bedrijf om een werkende 'hervatten' functie te introduceren, zodat de gebruikers het downloaden kunnen pauzeren en op een later tijdstip hervatten.

Het bedrijf achter iMesh is hetzelfde bedrijf achter BearShare onder hun MusicLab dochteronderneming.
Meer downloads iMesh: