KULETU 1.4
KULETU, laten meer mensen leren muziek op een eenvoudige en leuke manier, bovendien ook vult het tekort aan multi-touch muziek software voor Windows tablets.
 
0

Freeware
CuteDJ - DJ Software 4.3.3
CuteDJ is de meest krachtige en veelzijdige DJ-software voor Windows op de markt. Met professionele mix en scratch motor, kunt u mix je tracks van oudsher ook combineren en loops in een niet-lineaire manier te gebruiken als een krachtige live-remixen
 
3

Shareware
MandolinChordsLite 1.0
Maak gebruik van duidelijke, eenvoudig te gebruiken interface met retina ondersteuning en leren de basis akkoordenschemas.
 
2

Freeware
BanjoChordsLite 1.0
Speel de banjo akkoorden meteen - geen ervaring vereist! Maak gebruik van duidelijke, eenvoudig te gebruiken interface met retina ondersteuning en leren de basis akkoordenschemas in Open G. U kunt: - zie de akkoorden standaard string representatie,
 
2

Freeware
BalalaikaChordsLite 1.0
Maak gebruik van duidelijke, eenvoudig te gebruiken interface met retina ondersteuning en leren de basis akkoordenschemas.
 
1

Freeware
5Tuners 1.0
Met behulp van deze makkelijk te gebruiken app kunt u afstemmen 5 strings gebruiken.
 
0

Freeware
ButtonBeats Distorted Player Guitar 1.0
Je kunt nu eenvoudig je eigen nummers componeren met behulp van de handige software-applicatie ButtonBeats Distorted Player Guitar.
 
303

Freeware
ePodcastProducer Trial 2.0.65
Alles wat u nodig heeft voor volledig professionele podcast productie. Verkrijg de meest complete geïntegreerde podcasting tool beschikbaar tegen elke prijs. Opnemen, bewerken, uploaden, on-screen autocue, en DSP voice effecten. Aparte stem en muziek
 
1

Shareware
eJay Techno Reloaded 4.2.0.24
eJay Techno 4 Reloaded is een programma dat uw computer zal veranderen in een krachtig geluid studio.
 
1

Shareware
KORG Legacy Collection - Polysix 1.2.4
De KORG Legacy Collection Analog Edition '07 levert drie klassieke Korg analoge instrumenten herboren als synthesizer software.
 
2

Freeware
500 Rhythm Guitar Licks 2.5
Een ritme likken is een opeenvolging van akkoorden en noten die worden gebruikt om de ritmesectie van de muziek op te bouwen, en veel mensen denken dat ritme gitaar is gewoon het tokkelen van akkoorden.
 
2

Demonstratie
Kurzweil PC3 Sound Editor 2.0.2.1
De PC3 SoundEditor is een full-featured Editor / Librarian en Geluid Ontwikkeling instrument voor de Kurzweil PC3 serie toetsenbord.
 
0

Freeware
WK-3500 Music Data Management Software 1.0.0.1
Music Data Management Software biedt u de volgende functies: - CASIO keyboard geheugen data (data laden, wissen) - Conversie van internetdata en computerdata naar een formaat dat gelezen kan worden door geheugenkaartslot van het keyboard, en het.
 
0

Freeware
ANWIDA Soft Spazio 1.0
ANWIDA Soft Spazio brengt nieuwe perspectieven op vlak van synthetic reverberation. Dit product is gemaakt na jarenlang onderzoek. Het biedt vele mogelijkheden, zoals natuurlijke en dichte akoestische ruimte simulatie, vintage plate reverb etc. Het
 
747

Shareware
Maize Sampler 2.07
Maïs Sampler 2 is een cross-platform tool voor geluid ontwikkelaars om sample-gebaseerde virtuele instrumenten te creëren.
 
3

Demonstratie
GT Manager 5.0.9
De Partheus GT Manager is een full-feature patch bibliothecaris en redacteur voor uw GT-3, GT-5, GT-6, GT-8, GT-10 of GT-100 binnen de Windows-omgeving van uw pc.
 
2

Shareware
SmartScore X Songbook Edition 10.5.4
SmartScore X2 biedt een grote set van handige tools en functies. Herkenningsnauwkeurigheid is de kern van alle muziek-scanprogramma en Musitek's nieuwe Prodigy Engine ® vormt het hart van SmartScore X2. Muziekpartituren, of gescand of in PDF
 
2

Shareware
JUNO-G Editor 1.004
Dit is een programma waarmee u de parameters van de JUNO-G's bewerken, en de parameter data zoals bibliotheken van uw computer te beheren.
 
2

Freeware
MSynth 1.5
MSynth is een virtuele studio met een sequencer en instrumenten als synthesizers en drumcomputers.
 
3

Freeware
ButtonBass Dubstep Piano 2.0
ButtonBass Dubstep Piano is een virtueel keyboard piano geladen met dubstep lussen voor u om te mengen op welke manier u wenst.
 
0

Freeware
Cloud Player Music Uploader 1.0
Met Cloud Player kun je je muziek meenemen waar je ook gaat, of je het nu wel of niet download naar apparaat.
 
805

Freeware
Avid VENUE 3.0.0.315
De handige software utility Avid VENUE is speciaal ontworpen voor het uitbreiden van de mogelijkheden van je workflow.
 
724

Shareware
Harmony Engine Evo RTAS 3.0.2.2
Harmony EFX is een gestroomlijnde versie van Harmony Engine Evo Vocal Modeling Harmony Generator.
 
687

Shareware
Sony Jam Trax 2.0.44
Jam Trax ™ is een leuke manier om je eigen pop, rock en hip-hop songs met behulp van muziek samples genoemd loops te creëren.
 
1

Shareware
Sonic Charge µTonic VST 3.0.1.34
Sonic Charge ?Tonic (uitgesproken als MicroTonic) is een VST / AU plug-in voor Windows en Mac met een unieke drum en percussie synthesizer in combinatie met een patroon drum-machine gebaseerd engine.You kunnen ?Tonic gebruiken als geluidsmodule aan
 
0

Shareware
Guitar-Online Tools - Tuner 2.1.0.3
Guitar-Online Tools - Tuner is een software tool gitaar, mandoline, ukulele, viool, banjo en basgitaar waardoor standaard en open stemmingen.
 
8

Shareware
Screenblast ACID 4.0.132
Screenblast ACID is een makkelijk te gebruiken muziek creativiteit Sony aanvraag voor het doen verbazingwekkende dingen met geluid en muziek.
 
2

Demonstratie
Sugar Bytes Cyclop 1.1.1
De all-in-one software Sugar Bytes Cyclop that is eigenlijk een monophonic synthesizer die volgende Synthesis engines ondersteunt: saw regiment, analog sync, FM, transformer, spectromat, phase stressor.
 
900

Shareware
ButtonBeats Guitar 1.0
ButtonBeats Guitar is een gratis software die u toelaat om te spelen op een virtuele guitar.
 
2

Freeware
Harmony EFX VST 1.0.6.2
Harmony EFX is een gestroomlijnde versie van Harmony Engine Evo Vocal Modeling Harmony Generator.
 
2

Shareware
FabFilter Pro-Q 1.21
FabFilter Pro-Q is ontworpen om geluid bands maken, selecteert en meerdere banden te bewerken in een keer.
 
2

Shareware
KORG M50 Plug-In Editor RTAS 1.1
Dit is een plug-in voor de Korg M50 Music Workstation software.Parameter gegevens worden verzonden en ontvangen tussen de M50 Plug-in editor en de M50.Unlike typische plug-in instrumenten, de M50 Plug-in editor niet een audiosignaal te produceren .
 
5

Freeware
KORG M50 Editor 1.1.5.1
KORG M50 Editor is een briljante nieuwe synthesizer destilleren van de sonische essentie en functionaliteit van de M3-serie in een serieus draagbare en betaalbare nieuwe instrument.
 
1

Shareware
Guitar Chord Buster Pro 4.6
Guitar Chord Buster Pro is een uitstekend akkoorden encyclopedie voor professionele gitaristen en voor beginners met geavanceerde functies.
 
1

Shareware
MidiIllustrator Maestro 2.0
Noteer print, praktijk en speel gratis MIDI bladmuziek. MidiIllustrator MIDI notatie software brengt uw favoriete nummers en muzikale werken aan life.Musicians kan hoge kwaliteit, dynamisch scores, nep boeken en bladlood genereren uit 1000 van MIDI
 
2

Shareware
AudioMulch Interactive Music Studio 2.2.2
AudioMulch Interactive Music Studio is een tool ontworpen voor live performance, audio processing, sound design en muziek compositie.
 
3

Shareware
LUXONIX LFX-1310 1.4
LFX-1310 is een gratis plug-in multi-effector waaronder 24 soorten algoritme en 3 seriële slots.
 
1

Freeware
iZotope Music & Speech Cleaner 1.0
Sommige muziekstukken worden geplaagd door toevoegingen die de ervaring van het luisteren naar muziek beïnvloeden.
 
251

Shareware
ButtonBeats Virtual Drums 3.0
ButtonBeats Virtual Drums is een leuk en onderhoudend software die u toelaat om muziek direct af te spelen vanaf uw toetsenbord.
 
2

Freeware
ACID XPress 7.0.73
ACID XPress is een gratis, 10-track-versie van ACID software voor muziek opnemen, bewerken en mixen.
 
1

Freeware