Wallpapers Bot 1.0.0.3
Toegang 20.000 geweldige wallpapers voor je bureaublad in een enkele klik. Wallpapers Bot Verzamelt populaire foto's en beelden van verschillende bronnen. Het totale aantal desktop achtergronden in de Wallpapers Bot database is meer dan 20.000 en
 
5

Freeware
Fenster Schliesser fuer Windows 2.1
De 'Sluit alle Windows' hulpprogramma verwijdert automatisch alle de vele ramen opgedaan tijdens het werken op de pc.
 
0

Shareware
TaskSpace 0.4.1.3
TaskSpace is een eenvoudige Windows-applicatie bedoeld om de groep alle toepassingen in een enkel venster (taak ruimte) om snel en gemakkelijk toegang tot meerdere applicaties tegelijk te voorzien (geen Alt + Tab schakelen en / of het zoeken naar een.
 
0

Shareware
WinMaximumize 1.1.0
Efficiënt Desktop space management WinMaximumize is een lichtgewicht nut dat u toestaat om een .
 
0

Freeware
Win2DOS 1.0
Win2DOS is een eenvoudig hulpprogramma dat maakt het manoeuvreren door Windows 9x/NT/XP/2000 en DOS gemakkelijk.
 
0

Freeware
Vista Customization Pack 3.6
Vista Customization Pack is een gratis en handig taal onafhankelijke (alle talen worden ondersteund) shell pack voor alle Windows XP Service Pack 2.
 
1

Freeware
TrayLauncher 2.1.0
TrayStart werd ontworpen als een applicatie die laat je een commando-bestand dat slaat de commando's of menu-items.
 
0

Freeware
Task Bar 2.0
Taakbalk is een nuttig Dock in de bovenzijde van het scherm. Het biedt snelle toegang tot de meest voorkomende toepassingen op uw pc.
 
5

Freeware
SuperF4 1.2
SuperF4 doodt de voorgrond programma wanneer u op Ctrl + Alt + F4. Dit is anders dan wanneer u op Alt + F4, die alleen vraagt ??de voorgrond programma af te sluiten om, waardoor het zelf beslissen wat te doen. U kunt ook een proces ook doden door te
 
1

Freeware
Super Vista Jobs 1.0
Deze Grote voorraad is de meest complete werk dat we hebben gedaan op het moment, dat we trots dit Glanzend, realistisch voorraad met afgeronde schappen, op zoek als 3D-objecten kun je bijna aanraken.
 
0

Shareware
Start Menu Selector 2.0.0.39
Start Menu Selector voor Windows 8 pas in het contextmenu. Klik om te schakelen in Windows 7 start menu opnieuw klik voor origineel Windows 8 Metro stijl startmenu.
 
0

Freeware
RemoteDisplay 0.0.1
De applicatie werkt in principe net als een remote display zodat de gebruiker van de server of een van de exploitanten van de cliënten om tekst te bewerken, alsmede de inhoud op het scherm te scrollen.
 
0

Freeware
QZoom 1.5e
QZoom is het volledige scherm zoom en bedieningsgereedschap zoals Mac OS X in Windows XP en Vista.
 
0

Freeware
PhotoDesktop 3.1
Voor de generatie van computer, er is altijd een enorme glazen bord op de top van bureau ieders gebruikt om de gehele kostbare foto's van elke fase te verzamelen om alle goede tijden die we hadden onthouden.
 
0

Shareware
Neok Art Icons Pack 1 -
Neok Art Icons Pack 1 is een prachtig icoon collectie die is ontworpen om te helpen u het gewone uiterlijk van uw bestanden en mappen.
 
0

Freeware
Neok art Adobe Icons Pack -
Deze Adobe Icon Pack bevat:PhotoshopPhotoshop FolderPhotoshop LightroomPhotoshop Lightroom mapIllustratorIllustrator FolderPremierePremiere Folder BuigenFlex Folder VuurwerkVuurwerk FolderBrugBridge FolderNeok Art Folder IconFlashFlash.
 
1

Freeware
MyShell 1.03
Een uitstekende manier om het meeste uit uw Windows-pc te krijgen. Het programma laat alle PC middelen om uw programma's. De manier waarop het werkt is door het vervangen van op uw commando het Windows-bureaublad op elk gewenst moment. Ook kunt u
 
0

Shareware
myhotkey 3.50
myhotkey is een HotKey tool. Het stelt u in staat sneltoetsen te doen algemene taken zoals het openen van bestanden, het uitwerpen van uw cdrom drives, herstart uw computer. Het is erg handig, omdat voor aanvang van het programma is het niet nodig
 
0

Shareware
Keyndicate 1.1.2.0
Keyndicate geeft visueel de huidige stand van de CapsLock, NumLock en ScrollLock sleutel in het tray menu.
 
0

Freeware
HandyThing 3.12
HandyThing software is een desktop hulpprogramma die kunnen maken dat uw machine gemakkelijker te gebruiken door het automatiseren van een aantal repetitieve taken.
 
0

Shareware
Graphite3D Master Collection 1.0
Graphite3D is een icoon project dat is geïnspireerd door Graphite thema van Mac OS X en ontworpen om eenvoudige, maar professionele en moderne op hetzelfde moment.
 
2

Freeware
Freefloat Key*One 1.0.23
Freefloat Key * One biedt u een eenvoudig te gebruiken maar krachtige tool die helpt bij het creëren visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke input-panelen voor elke Windows-systeem te gebruiken.
 
0

Demonstratie
Explorer Assistant XP 1.1.6
Explorer Assistent XP is een geweldige verbetering voor de reguliere Windows Verkenner en Internet Explorer.
 
0

Shareware
digiNotes 0.6 Beta
Een eenvoudige tool om te maken (post-it wilt) merkt op uw bureaublad. Naast tekst kunt notities bevatten ook andere handige tools zoals rekenmachines. Met behulp van de netwerkfunctie kunt u notities verzenden naar andere computers. digiNotes maakt
 
1

Freeware
DeskCover 2.0
Denk duidelijk Drukke desktops en moeilijk te lezen iconen zijn een ding van het verleden zodra je DeskCover aan het werk.
 
1

Freeware
Clipboard Buddy 3.3.5 build 195
Klembord Buddy V3 is een eenvoudig te, Compacte, volledig uitgeruste klembord hulpprogramma dat kan worden geconfigureerd voor elke werkomgeving te gebruiken.
 
0

Shareware
Balloon Scheduler 1.0
Ballon Planner?? is een GRATIS complete Desktop Herinnering toepassing die u toelaat om bij te houden van belangrijke gebeurtenissen op een zeer eenvoudige manier, zodat je nooit zult vergeten je vriendin's verjaardag, Valentijnsdag of die
 
1

Freeware
ATransBk 1.0
Zet het in de Start-up en je hebt Desktop pictogrammen met tranparent tekst achtergrond.
 
0

Freeware
AeroVista -
40 pictogrammen voor WindowsXP met een Aero Style. AeroVista is een prachtig icoon collectie die u zal toestaan ??om het uiterlijk van uw bestanden en mappen aan te passen.
 
0

Freeware
Adobe Icons 5 of 5 Windows -
Zijn is deel vijf van de vijf.Inclusief: Adobe Captivate, Adobe Contribute, Adobe Digital Editions, Adobe Flash Player, Adobe Flash Pro, Adobe Flex, Adobe Font Folio, Adobe FrameMaker, Adobe InDesign, Adobe Lightroom, Adobe LiveCycle, Adobe Master
 
15

Freeware
128x128 Icon Set 4 -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: 15 pictogrammen 128x128 ico, png
 
0

Freeware
Xbox Test -
Een mooie cursor thema dat Glad transparantie en diverse animaties voorzien.
 
0

Freeware
WinSpace Light 3.5
In de afgelopen jaren heeft het aantal aanvragen die nodig zijn om bedrijfskritische taken uit te voeren ontplofte.
 
0

Demonstratie
WinPager 1.1.0.0
Een pager (desktop Switcher) voor Windows 95/98/NT. Hiermee kan een werkruimte van maximaal 10x10 desktops, en toont de beelden van elk van hen. Een Unicode-versie is beschikbaar voor NT-gebruikers. Deze versie heeft een aantal nieuwe functies,
 
0

Freeware
Winfilter 3.1
Winfilter is software die u helpen verbergt / Bureaublad weergeven pictogrammen, startmenu iconen, en Quick Launch iconen, huiden / show bestanden, mappen en stations op uw computer, en beperkt het gedrag van anderen op uw computer, bijvoorbeeld, uw.
 
0

Shareware
Windows Layout Manager 1.1
De belangrijkste toepassing heeft een eenvoudige venster dat het beheer van de verschillende lay-outs mogelijk maakt.
 
0

Freeware
Windows 7 General 1.0
De nieuwe Windows 7 icon set is speciaal ontworpen met het oog op het houden van de visuele rijkdom en verscheidenheid kenmerkend voor het nieuwste besturingssysteem Windows 7.
 
0

Shareware
Window Stealth 1.0
Window Stealth is een applicatie die kan verbergen onnodige vensters op het bureaublad en het minimaliseren van deze onder de stealth-pictogram in het systeemvak.
 
1

Freeware
WiHi Shus 1.0
Dit is een eenvoudige applicatie die een hack uitvoert om het Windows-register waarmee u verbergen of gebruikers te laten zien van de Windows Logon Screen.
 
0

Freeware
VolcanoLand Icons -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: 15 Cool Pictogrammen
 
0

Freeware