Kybtec Calendar Professional 1.2
Het beheren van uw data op deze zeer aantrekkelijke Desktop Calendar.Kybtec Kalender is een top ontworpen grafische kalender met een zeer krachtige afspraak boek.In hoge mate aanpasbaar. Veel ontwerpen zijn omvat. Volledige flinke.Krijg je niet
 
0

Shareware
Violeiro 3.3
Violeiro steunt akkoorden en tabulaturen voor een muziekinstrument 4-8 snaren.Tonality erkenning en omzetting.Volledig scherm afspeelmodus.Akkoorden databank met meer dan 2500 akkoorden.Inclusief MP3-speler, metronoom, tuner e repertoire editor.De
 
1

Freeware
STEVA Volleyball DVD 2.5.0
Steva Volleybal is eenvoudig te leren, eenvoudig te gebruiken en biedt alle functionaliteit volleybal coaches.
 
0

Shareware
Custom Field Manager 1.1
SmartScan Custom Manager Field programma maakt rechtstreeks verbinding met uw QuickBooks bedrijf bestand voor toegang tot de klant en product aangepast veld informatie.
 
0

Freeware
TRF.Collection 4.0
TRF - Tandem Repeats Finder Een tandem repeat in DNA is twee of meer aangrenzende, benaderende exemplaren van een patroon van nucleotiden.
 
0

Freeware
Movie Collection Database Software 1.0
Organiseer uw Blu-ray, DVD of VHS collectie in een database. Catalogus titel, jaar, genre, cast, regisseur, runtime, MPAA rating, en studio information.Add nieuwe films naar uw database of verwijder een wanneer u maar wilt, ook kunt u de database te
 
7

Shareware
Fiberworks Silver 4204 4.2.0.4
U kunt de handige software Fiberworks Silver 4204 gebruiken bij het analyzeren van vezels want het combineert de Silver en Silver Plus in een programma.
 
784

Shareware
Go4SIp 4.0.0.3
Go4SIp is een van de toonaangevende VoIP (Voice over Internet Protocol)-service provider.
 
0

Freeware
Dynamic Dealer 2.16
Dynamische Dealer 'is een programma dat de brug handen die, terwijl willekeurig, zijn binnen de parameters van de gebruiker (pak lengtes en hoge kaart punten) ingesteld genereert.
 
1

Shareware
DailyPonder 1.5
Dagelijkse Nadenken is een oefenprogramma voor uw computer.Each dag zal starten wanneer u de computer aanzet en presenteren u een vraag ter overweging voor het feestprogramma bevat ook een stop. Oefening die u kunt instellen om pop-up regelmatig en
 
0

Freeware
246T Audio Recorder 1.0
Dit gratis programma kunt u naar audio van de Uniden BC246T (en Uniden SC230) scanner op voorwaarde dat u de scanner via de bijgeleverde kabel en een audiokabel lopende vorm het Scanners koptelefoon aansluiting aan de microfoon op uw computer is.
 
0

Freeware
Sudoku XL-Solver 1.0
Sudoku is een 9x9 raster. In de krant elke dag, kunnen zij 20-30% van de 81 getallen in het rooster invullen. Je doel is in de resterende cijfers in te vullen. Elke rij, kolom en 3x3 subgrid moet elk van de cijfers bevatten van 1 tot en met 9, zonder
 
0

Freeware
uController Service 1.4.2
ucontroller is een applicatie ontworpen om u om de controle van uw torrents remotely.
 
0

Freeware
SkiTime 1.5
SkiTime versie is vrijgegeven. Momenteel is het programma ondersteunt de Alge S3, S4 Alge, Alge Comet, Alge TdC8000, Alge TdC8001 en Alge Timy timers. Kenmerken omvatten: - Gemakkelijk in dialoogvensters voor ras informatie en racers - Import en
 
0

Freeware
Ra2dTomo 0.8
Ra2dTomo is een hulpmiddel voor 2d refractie tomografie. Het is in staat om willekeurige oppervlaktetopografie te nemen door het gebruik van ongestructureerde driehoek netten. Het leest diverse formaten (reflex, gremix, tom en eigen formats) en laat
 
1

Freeware
myriaCrossCalc 1.2
Multi purpose borduurwerk rekenmachine. Speel met steken, stof tellingen en type, maten, strengen en naalden. Converteren maten tussen metrische en inches.Some mogelijke toepassingen: - Berekenen van patroon en stof maten voor verschillende type stof
 
2

Shareware
MXScan 1.1.7.1
Dit is een apart softwarepakket dat u de mogelijkheid om uw PCM's PID (Parameter ID's) te melden en de 3 ADC-ingangen op de TunerCat of Jet Chips hardware zal geven.
 
2

Shareware
CROSS REF 2.0
CROSS REF software - WordPress en Moveable Type plugins waarmee blogartikel auteurs om metadata CrossRef's met behulp van volledige of gedeeltelijke citaten zoeken en vervolgens de opgemaakte en DOI-linked citaat in hun blog posting, samen met munten.
 
0

Freeware
SoftPLC.Runtime 11.3
SoftPLC runtime - een programma te worden geïnstalleerd om het proces station. Het leest de verzamelde toepassing en controleert het proces. Op hetzelfde moment, het werkt als een data server voor andere delen van de system.To integreren gegevens van
 
0

Freeware
WinJudge 1.0.0
Beproefde, betrouwbare technologie, nu landelijk beschikbaar voor vee en paarden oordelen wedstrijden.
 
0

Shareware
DiVent Application 2.5
Het berekenen van programma DiVent is een speciale software is toegewezen aan de problemen op te lossen met het ontwerpen en het berekenen.
 
0

Freeware
eClipseReader EyeNet 4.2.0.831
eClipseReader-EyeNet versie 4.2 is de meest geavanceerde DAISY Digitaal Gesproken Boek-speler en tekst document reader, het bieden van ondersteuning voor meer dan 30 formaten van toegankelijke media. Naast het lezen van Daisy boeken en
 
1

Shareware
MacDuffCo Manufacturing Ultra-Calc 2.0
Ultra-Calc ™ maakt distributeurs en aannemers om het vereist voor de installatie van McDuffco's Radiant vloerverwarming system.
 
2

Freeware
Calculus Victus 2.0.3.1
Calculus Victus 'is een een geavanceerde dieet tool, ontworpen om u te helpen het optimale dieet met minimale impact op de diversiteit en kwaliteit van het voedsel dat je kunt eten volgen.
 
0

Shareware
InterGate 9.3.6
Intergate App Blocker beschermt uw organisatie tegen wettelijke aansprakelijkheid, schending van het auteursrecht, malware en bandbreedte verspilling door het blokkeren van de toegang tot toepassingen zoals: - eDonkey, Emule, Kademlia-BitTorrent,.
 
0

Shareware
Eye2eye Britain Panoramic 2.0
Eye2eye Panoramic is een compleet product zonder gebruikersbeoordelingen tijdslimiet of beperkende functies, met 32 panorama's en 285 foto's van 78 plaatsen heeft geselecteerd van Engelands mooiste graafschap Dorset, uit de volledige eye2eye.
 
894

Freeware
GenStat Microarray Examples (12th Edition) 1.0
Een microarray is een glasplaatje of een silicium chip die een bibliotheek (een verzameling van DNA-sequenties) van enkel neer op het oppervlak gelegd stranded DNA-fragmenten heeft gehad.
 
1

Freeware
Informatik xPrint 4.22
Informatik XPrint zet elk afdrukbaar document, in single-pagina of meerdere pagina's TIFF of PDF, of andere veel voorkomende grafische formaten.
 
0

Shareware
OT2 1.1
OT2 is een bonsai verzameling management software voor * nix-systemen en ramen, het helpt u om uw bomen, uw potten en uw pictures.
 
0

Freeware
NoICE for MSP430 9.2.1.1921
Noice is een debugger voor microprocessors. Met een minimum aan middelen op het doelsysteem, Noice biedt u de meeste functies van een In Circuit Emulator - maar met No ICE (en zeer weinig geld). Noice Voor MSP430, met ondersteuning voor JTAG,
 
0

Freeware
EZITREE Plus 12.05.0029
EZITREE is een computerprogramma dat is ontwikkeld in Australië in de afgelopen 20 jaar voor gebruik door familie historici die willen dat hun computer om meer dan alleen de basis informatie over hun familie te slaan.
 
0

Shareware
RSO Distance Tool 4.0
De RSO (Route per State overvlogen) Afstand Tool is een applicatie waarmee gebruikers van het luchtruim tot kosten voor het bestaan .
 
3

Freeware
Transcription Desktop 5.1.0.10
Vianeta Transcriptie Desktop geeft transcriptie organisaties de mogelijkheid om centraal te beheren een aantal secretaresses vanaf een pc, terwijl aanpasbare routing-functies helpen om de workflow te stroomlijnen en te verbeteren.
 
0

Freeware
COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit 4.6.3
De all-in-one software COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit is speciaal ontworpen om het complexe migratieproces tussen targets te vereenvoudigen.
 
625

Freeware
Management Maker 1.1.74
Het management Maker is een eenvoudig te facturatie, planning, marketing en klantenbinding programma te gebruiken voor de personal trainer.
 
1

Shareware
netViz Demo 7.0
NetViz is een visualisatie frontend voor een begrip georiënteerde zoekmachine. NetViz beschikt over een interactieve 3D visualisatie van de relaties tussen concepten en de bijbehorende documenten te bekijken zelforganiserende kaart is nuttig voor
 
2

Demonstratie
Steve Pavlina Templates for The Journal 1.0
De Steve Pavlina Templates Voor The Journal zijn 20 aangepaste journaling oefeningen gebaseerd op materiaal uit StevePavlina.
 
0

Shareware
Muon Tau Pro VSTi 1.01
Tau Pro is meer dan alleen een zuur bassline synthesizer. Zijn flexibiliteit betekent dat het even blij leveren serieus vette lead riffs, diepe junglist sub-bas of dubby textures.Tau Pro is nu compatibel met de nieuwste VST2.4 en Audio Unit gastheer
 
1

Shareware
Clavis Sinica 5.0
Deze eenvoudig te gebruiken programma helpt u Chinees door het ontsluiten van de betekenis en de structuur van de Chinese karakters in de teksten die u wilt lezen te leren.
 
0

Shareware
PIKO Plan 2.0
PIKO Plan 2.0 van KOSTAL Solar Electric is ontworpen om de bestaande Excel-gebaseerde programma te vervangen en vereenvoudiging van de aanleg van inverters voor installateurs. Het helpt u een elektrisch plan voor bijna elke variabele te configureren
 
0

Freeware