Clipboard History Pro 3.15
Clipboard History Pro Is een Windows-klembord manager met optionele cloud-synchronisatie en AES-encryptie.
 
1

Shareware
Download Excel Password Recovery 5.5
Download Excel Password Recovery Gemakkelijk Software die perfect op te lossen alles vergeten omtrent probleem door het herstel van verloren of vergeten Excel-bestand wachtwoord.
 
2

Shareware
Softklan YouTube to iPad Converter 2.6.0
iPad is een geweldig apparaat voor het bekijken van films of favoriete video's van online streaming sites zoals YouTube.
 
2

Freeware
MobileWitch YouTube Downloader 4.0.0
MobileWitch YouTube Downloader Is een alles-in-een download manager gericht op gebruiksvriendelijkheid en brede compatibiliteit in termen van download bronnen.
 
1

Freeware
Softklan YouTube to iPhone Converter 2.5.0
Bent u een iPhone-gebruiker die ook graag zijn / haar favoriete YouTube-video's te genieten op zijn / haar apparaat onafhankelijk van een internetverbinding.
 
3

Freeware
Automatic Numerator 2.0
Met dit programma Corel Draw & u kunt iets met serienummers afdrukken. Serienummers zal automatisch worden vervangen.Wilt u tickets, labels, loterij tickets, ... met serienummers afdrukken. Het is nu eenvoudig! Met dit programma en Corel Draw kunt u
 
4

Shareware
Copyright2image 1.3
Copyright2image Is software waarmee u toe te voegen gewoon een copyright (ook wel watermerk) van alle afbeeldingen en foto's die u wilt beveiligen.
 
7

Freeware
Outlook Export OST to PST 9.4
Nu is het te gemakkelijk om OST-bestand alleen omwille van PDS experts ze gelanceerd OST naar PST converter tool die kunt u helpt om Outlook OST te converteren naar PST heerlijk herstellen.
 
2

Shareware
Exchange Recovery Tool 6.5
Voor Herstel beschadigde of verloren, verwijderde gegevens van de uitwisseling bestand, kunt u gebruik maken van PDS Exchange Recovery Tool die gemakkelijk EDB fouten te herstellen en te herstellen EDB naar PST bestand.
 
2

Shareware
MobiKin Doctor for Android 1.0.0
Android-apparaten hebben een van de meest populaire apparaten in de hedendaagse 'digitaal leven.
 
2

Shareware
MobiKin Assistant for Android 1.0.0
Ben je moe van willekeurig verliezen spullen van je telefoon? Nu, laten we eindigen het lot van de verloren gegevens op Android met behulp van deze Android Assistant-software. Met het, kunt u back-up van alle gegevens van het apparaat naar uw
 
3

Shareware
Navicat for MySQL (Linux) - MySQLとMariaDBの最高のデータベース管理ã 11.1.11
Navicat voor MySQLは、ひとつのアプリケーションで、同時にMySQLおよびMariaDBのデータベースに接続できます。データベースの管理、開発およびメンテナンスなどの業務のために包括的な機能を提供し、ユーザにとって直観的なGUIは効率的な作業のサポートとなります。MySQL/MariaDBに対するプロフェッショナルな開発者のためだけでなく、初心者のためにも、総合的なツールセットとなっています。Navicat voor.
 
2

Shareware
Navicat for MySQL (Windows) - MySQLとMariaDBã®æœ€é«˜ã®ãƒ‡ãƒ¼ã‚¿ãƒ™ãƒ¼ã‚¹ç®¡ç 11.1.11
Navicat voor MySQLは、ひとつのアプリケーションで、同時にMySQLおよびMariaDBのデータベースに接続できます。データベースの管理、開発およびメンテナンスなどの業務のために包括的な機能を提供し、ユーザにとって直観的なGUIは効率的な作業のサポートとなります。MySQL/MariaDBに対するプロフェッショナルな開発者のためだけでなく、初心者のためにも、総合的なツールセットとなっています。Navicat voor.
 
2

Shareware
Allavsoft 3.10.1.5766
Allavsoft Kan snel en batch downloaden van films, muziek video's, afspeellijsten van alle soorten video sharing websites evenals converteren naar alle populaire video of audio formaat.
 
3

Shareware
Allavsoft for Mac 3.10.1.5766
Allavsoft is ook een almachtige Mac Video Downloader, die het downloaden van video's ondersteunt van alle soorten video-sharing websites zoals Facebook, Yahoo Video, DailyMotion, eHow en etc.
 
2

Shareware
HomeWeb Personal Cloud 2.0.2
De HomeWeb Personal Cloud product kunt u op afstand bekijken en te openen bestanden op uw computer thuis vanaf uw smartphone.
 
2

Freeware
MobiKin Assistant for iOS 1.0.3
In het geval van het verliezen van data als uw iPhone wordt gestolen of per ongeluk afgebroken, of wil je gewoon naar de films te delen op uw iDevice met je vrienden op andere manieren, moet u een back-up van uw bestanden op de iPhone, iPad of iPod.
 
2

Shareware
PST Reparieren 15.0
Kernel voor Outlook PST reparatie is een geavanceerde PST recovery tool om een ​​of meerdere corrupte PST-bestanden herstellen in één partij.
 
2

Shareware
LPT_Switch Eng 2.3
Het programma via het LPT-poort selectief aan / uit maximaal 12 elektrische apparaten.
 
2

Shareware
Active@ Data Studio 10.5.0
Active@ Data Studio Bevat een reeks krachtige desktop applicaties alsmede een bootable beeld dat kan worden gekopieerd naar een optische schijf of een flash drive.
 
2

Shareware