Web Page Maker

1.1

 
Licentie: Shareware
Prijs:
$79.95
Waardering:
Downloads: 2817
Op. Systeem: Win98, WinME, WinNT 4.x, Windows2000
Dadel: 07-28-2003
Omvang: 2.99 MB
Ontwikkelaar: Web Page Maker Software
Aanverwante software:

Redacteur Overzicht Web Page Maker

Web Page Maker programma-icoon

Ookal zijn HTML vaardigheden belangrijk in het ontwerp van webpagina's, hoeft u niet per se deze programmeertaal te leren om professionele kwaliteitswebpagina's te kunnen creeren. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van de inhoud die u wilt, welke tekst, logo's, buttons, animaties en andere afbeeldingen kan bevatten. Je bent in staat om ze te verplaatsen over de webpagina totdat u de gewenste uitstraling krijgt. Het programma wordt geleverd met sjablonen en JavaScript effecten die u kunt gebruiken om uw webpagina's te verbeteren. U exporteert dan de pagina die u hebt gemaakt naar een HTML-bestand. Met de publicatieknop kunt u de webpagina rechtstreeks uploaden naar het internet.

Web Page Maker Schermafbeeldingen gallerijVoeg uw recensie

Gebruiker beoordelingen

Bezoeker: mesut
Ik wou iets vragen Ik heb de sitepaginas gemaakt maar ik weet niet hoe ik het online moet zetten kunnen jullie me ermee helpen ik wacht zo snel mogelijk op antwoord turkse_player_m@hotmail.com
Generaal proportie: Positief
Bezoeker: van Hartingsveldt
Super makkelijk te gebruiken progje. In een paar uurtjes heb je een website gemaakt. Simpel illustraties en tekst toevoegen en gemakkelijk op te maken. De ingebouwde FTP server werkt perfect. Nagenoeg online je site opmaken en plaatsen zonder problemen. Iemand die een beetje met foto\'s en en een gewone tekstverwerker kan omgaan kan ook met WebPageMer werken.
Generaal proportie: Positief
Bezoeker: hartingsveldt
Jammer dat de Nederlandse tekst niet goed echt goed is. Ik wil deze voor u in goed Nederlands herschrijven.
Generaal proportie: Positief