Jezzball Deluxe 1.1
Jezzball Deluxe is een spannend spel net als het originele Jezzball/Zonix spel. In dit spel moet je op elk niveau de kleurrijke foto blootleggen zonder de bewegende ballen aan te raken. Het spel is makkelijk om te spelen, maar heeft ook moeilijke
 
3001

Shareware
MSN Messenger Monitor Sniffer 3.0
Als u alle MSN Messenger chat gesprekken binnen uw lokale netwerk wilt monitoren, is dit de beste applicatie die u kunt gebruiken.
 
2931

Shareware
Quick Ringtone 1.0
Quick Ringtone Is te gebruiken om de mobiele telefoon ringtones te maken door het converteren van audiobestanden.
 
2929

Shareware
SpyAnytime PC Spy 2.20
Dit is een krachtige spy software om ongemerkt alle activiteiten van computergebruikers te volgen met slechts een enkele klik, zelfs zonder dat u gevorderde computervaardigheden hoeft te bezitten.
 
2924

Shareware
Iphoto 1.88 build2
Probeer Iphoto voor gemakkelijke toegang en om al uw favoriete afbeeldingen te downloaden.
 
2913

Shareware
Power Data Recovery - Personal License 2.2
Er zijn vele redenen die kunnen leiden tot het verlies van waardevolle gegevens die u wilt ophalen.
 
2888

Shareware
Live Email Verifier Professional 3.9
Een van de beste marketingstrategieen die u kunt gebruiken is e-maillijsten. Echter, het hebben van e-maillijsten alleen is niet genoeg, want u kunt uiteindelijk naar niemand in het bijzonder e-mails verzenden. U moet daarom een effectieve manier
 
2882

Shareware
nnCron 1.88
- Een krachtige scheduler en task manager bedoeld voor het verdelen van het werk van de systemen en applicaties.
 
2875

Shareware
iPlanner 1.1
Hoe goed het ook is om een planner te hebben, er zijn veel redenen waarom je de voorkeur kunt geven aan een gedrukte planner.
 
2857

Commercieel
Save Flash 3.0
 - Voeg een knop toe aan de werkbalk van Internet Explorer voor het opsporen en opslaan van Flash-roll (.swf bestand) van de webpagina. De interface is meertalig.
 
2854

Shareware
Cartoon Xonix 1.0
Speel het klassieke Xonix spel op een nieuwe manier met Cartoon Xonix. Je hebt de gelegenheid een kleine doch interessante trein over het speelveld te rijden. Er zitten enkele helden gevangen achter een magische muur, en je moet je vaardigheden tonen
 
2846

Shareware
MagicTweak 2.90
Een hulpprogramma om een breed scala aan windows-instellingen te configureren, van het aanpassen van het startmenu en systeemiconen vervangen tot het optimaliseren van prestaties en configureren van veiligheidsparameters.
 
2839

Shareware
Sothink SWF Quicker 5.6
Het gebruik van Flash-animaties is erg populair tegenwoordig, en het zal geweldig zijn als je deel kunt nemen op dit gebied door het maken van je eigen animaties.
 
2825

Shareware
iPool 2.2.55
Speel Online Pool met anderen van over de hele wereld. 3D en 2D-Pool, realistische physics en graphics. Met unieke gameplay en richtsysteem, iPool stelt spelers in staat om het spel van pool te waarderen op het hoogste niveau. Deze Pool Game is snel,
 
2822

Freeware
Web Page Maker 1.1
Ookal zijn HTML vaardigheden belangrijk in het ontwerp van webpagina's, hoeft u niet per se deze programmeertaal te leren om professionele kwaliteitswebpagina's te kunnen creeren.
 
2817

Shareware
Allok Video to 3GP Converter 6.2.0603
Is het niet geweldig zijn als u uw video's kunt hebben met u waar u ook bent? Dan moet je een manier van het omzetten van uw favoriete video's naar formaten die compatibel is met uw mobiele telefoon of andere draagbare apparaten hebben. De Allok
 
2815

Shareware
Drive Health 2.0.30
Een programma voor het controleren van de harde schijf (of schijven, indien meer dan een).
 
2808

Shareware
Magic Ball 1.71
Als je een spel zoekt dat je voor altijd binnenshuis zal houden vanwege zijn vermogen om je geest te vangen en je er verslaafd aan wordt, zoek niet verder, want Magic Ball is het spel dat je wilt.
 
2806

Shareware
Leonardo da Vinci Screensaver - 145 Paintings 2c.h
Vertoon de prachtige werken van Leonardo da Vinci op je computerscherm wanneer je er niet mee bezig bent door de Leonardo da Vinci Screensaver - 145 Paintings te installeren.
 
2805

Shareware
Star Defender 1.1
Star Defender Is een kloon van het populaire Space Invaders. In dit verticaal scrollend spel zal je de rol van een testpiloot spelen die de Tornado controleert. Je kan de muis gebruiken om je schip, dat niet voorbij het onderste gedeelte van het
 
2804

Shareware