MSDE Manager 5.13
De volledige MSDE en SQL Manager. MSDE Manager Stelt u in staat om alle vaakvoorkomende werkzaamheden te doen dat een typische inzet van MSDE / SQL zich mee zou brengen, en nog veel meer. Het heeft een gemakkelijk te gebruiken up-to-date grafische
 
509

Shareware
Woodland Dreams 4.05.001
Woodland Dreams Screensaver zal je verbeelding versteld doen staan. Net als de natuur zelf zijn geen twee scènes precies gelijk. Laat elke scène tot leven komen met het gefladder van vogels en vlinders, vallende bladeren en zachte regen. Originele
 
508

Shareware
Faces 1.0B3
Er kunnen momenten zijn dat je in de war raakt, als je sommige mensen niet herkent die met jou in contact komen.
 
506

Shareware
Ortep3 for Windows 1.076
GUI is de meest aantrekkelijke en nuttige tool om te communiceren met mensen. Ortep3 for Windows Helpt u om thermal ellipsoïde plots te maken op een eenvoudige manier. Het is een MSWindows-versie van de huidige versie van ORTEP-III. ORTEP-III kan
 
505

Freeware
FITS Liberator 3.0.1
beeldbewerkingssoftware heeft ertoe geleid dat het nog makkelijker en sneller is om kleurbeelden te creëren met behulp van ruwe waarnemingen uit een scala aan telescopen, waaronder de NASA / ESA Hubble Space Telescope, FITS Liberator slaat.
 
504

Freeware
DV STUDIO2 2.06
Het is niet langer nodig om tijd te verspillen bij het selecteren en afspelen van je favoriete nummers want de handige software DV STUDIO2 doet dit automatisch voor je.
 
504

Demonstratie
NiceLabel 5.2.3
De belangrijkste kenmerken van de nuttige software NiceLabel zijn: het ondersteunt NiceWatch functies waarmee gebruikers het proces ometiketten af te drukken kunnen automatiseren; je kunt de volledige controle over het proces overnemen met behulp van.
 
501

Demonstratie
CaddyConnect 1.1.3
U kunt kaarten op uw apparaten gebruiken door het downloaden en aansluiten van de caddy apparaten met behulp CaddyConnect. De software ondersteunt alle versies van Windows en geeft je de beste gebruikerservaring bij het gebruiken van caddy apparaten.
 
501

Freeware
Mascot Distiller 2.4.2
Deze enkele en gebruiksvriendelijke interface zorgt dat software Mascot Distiller native (binary) massaspectrometrie gegevensbestanden worden verstrekt.
 
500

Demonstratie
ImTOO WMV 3GP Converter 6.5.5.0426
Je kunt het allesomvattende software ImTOO WMV 3GP Converter gebruiken voor het omzetten van video's van 3GP naar WMV en WMV naar 3GP-formaat.
 
500

Shareware
Stitcher 3.5
 Stitcher Is de bekroonde foto stitcher die werd gemaakt door REALVIZ. Het wordt gebruikt voor het maken van indrukwekkende panorama's in de formaten die je nodig hebt voor print, web, film en 3D-output. Het kan gemakkelijk overlappende foto's
 
500

Shareware
WinFtp Client 1.5.0
Naarmate meer en meer mensen het internet gebruiken is het nodig dat de snelheid waarin dingen functioneren toeneemt.
 
500

Demonstratie
Pirate Ship 3D Screensaver: The Pirates of the Caribbean 1.4
Ergens in een ver, ver verleden hadden piraten de overhand op volle zee, met name in het Caribisch gebied.
 
500

Shareware
OfficeOne Animations 2.4
OfficeOne Animations Is een nuttige en betrouwbare PowerPoint aanvulling dat meer dan 50 geavanceerde en prachtige animaties geeft die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in verschillende objecten, vormen en teksten.
 
497

Shareware
Spam Sorter 1.5.5
Spam e-mail is niet alleen irritant, maar kan gemakkelijk uw inbox met ongewenste mail overspoelen.
 
497

Shareware
ButtonBeats Dubstep Cube 1.0
De handige software applicatie ButtonBeats Dubstep Cube is speciaal ontworpen om gebruikers met gemak verschillende muziek beats te laten maken.
 
496

Freeware
LinkLines 1.0.5
  LinkLines Is een lichte en zeer gepolijste versie van een klassieke arcade Lines puzzelspel.
 
496

Shareware
Folder Guard Professional 7.0
A Folder Guard is een programma voor gebruik met windows security. Als uw PC-systeem wordt gedeeld met anderen, zoals je kamergenoot, zakenpartner of collega's, en u wilt een aantal van uw persoonlijke bestanden / mappen niet delen met hen; dan kun
 
496

Shareware
RoyalASIATel 4.0
De handige softwareapplicatie RoyalASIATel maakt de communicatie met mensen over de hele wereld zeer eenvoudig.
 
495

Freeware
JamLab 5.10.0.5128
De beste functionaliteit van de m-audio-apparaten wordt gegarandeerd door de handige software utility JamLab. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen. Het is ook zeer gemakkelijk te installeren.
 
495

Freeware