MP3 to SWF Converter 3.0.0.968
Als je geïnteresseerd bent in het creëren van Adobe Flash video's maar geen relevante technische vaardigheden hebt, hoef je alleen maar MP3 to SWF Converter te proberen.
 
2631

Shareware
Planet Uranus 3D Screensaver 1.0
Weet je wat er zo uniek is aan de planeet Uranus? Hij kantelt met 98 graden! Om deze reden lijkt het erop alsof hij op zijn kant draait als je er vanaf de aarde naar kijkt. Het is de verste planeet die je met het blote oog kunt zien vanaf de aarde
 
2628

Shareware
Alt WAV MP3 WMA OGG Converter 3.5
Als u een hulpmiddel zoekt dat u kunt gebruiken om verschillende audiobestanden tussen elkaar om te zetten, is dit het programma dat u moet overwegen.
 
2628

Shareware
Product Key Finder 1.9
Misschien is het een lange tijd geleden dat u de programma's op uw computer, inclusief het besturingssysteem geïnstalleerd.
 
2625

Shareware
Time To Leave 2.1.11
Als u graag de nodige ruimte wil vrijmaken op uw harde schijf, moet u de bestanden die u niet meer gebruikt vertellen , dat het 'Time To Leave' is.
 
2625

Shareware
Hide IP Platinum 3.3
U moet uw privacy zeer serieus nemen wanneer u online actief bent. Een van de methoden die u hiervoor kunt gebruiken is het verbergen van uw IP-adres. Het enige wat u hoeft te doen is het installeren van Hide IP Platinum. Zodra u deze toepassing
 
2620

Shareware
Cucusoft iPhone/iTouch/iPod to Computer 3.9.6
Het is een goede gewoonte om back-ups van uw bestanden op een regelmatige basis te maken.
 
2619

Shareware
DirectDVD 6 HD 6.2.0.4
Terwijl u een DVD-speler kunt gebruiken om uw favoriete films te bekijken, krijg je de beste ervaring met DirectDVD 6 HD.
 
2617

Shareware
EarthView 5.5.15
- Screensaver en behang in de vorm van onze planeet en de hele wereld, met de bol langzaam draaien. U kunt ook foto's van de Earth.s oppervlakken downloaden van de developer.s website.
 
2616

Shareware
CDBF - DBF Viewer and Editor 2.30
Beschrijving van de ontwikkelaar: CDBF is een krachtige viewer en editor voor DBF-bestanden, waardoor het uitvoeren van vele acties op databases gedaan kunnen worden zonder toevlucht te moeten nemen tot het programmeren via de standaard.
 
2616

Shareware
Gem Ball Ancient Legends 1.00
Speel Gem Ball Ancient Legends om een unieke combinatie van puzzel- en arcadegames te ervaren.
 
2614

Shareware
Anti-Hacker Expert 1.0
U kunt hackerprogramma
 
2610

Shareware
ImTOO AVI to DVD Converter 3.0.32.1123
Of je video's nu in MPEG-, Divx- of AVI-formaat zijn, je kunt ze allemaal op DVD banden met vele mogelijkheden.
 
2607

Shareware
Foxy Jumper II 1.5
Foxy Jumper II is een nieuwe versie van het spel over de welp van een vos die voortdurend blijft springen.
 
2604

Shareware
Auto-Keyboard 3.0
Als u de neiging heeft om zowel het toetsenbord en de muis veel te gebruiken, vindt u het vast handig om een .
 
2601

Shareware
Outlook Spam Filter 3.0
De kwestie van de spam e-mails heeft epidemische proporties aangenomen, en u heeft een effectieve manier nodig om uzelf te beschermen tegen hun aanval.
 
2598

Shareware
WinLogon GINA DLL 1.0
Wanneer je gebruik maakt van WinLogon GINA DLL, kun je niet alleen een persoonlijk tintje geven maar ook andere belangrijke taken volbrengen.
 
2596

Shareware
Acme Photo ScreenSaver Maker 4.51
Acme Photo ScreenSaver Maker is een professionele screensaver foto-software waarmee u uitstekende screensavers kunt maken van uw eigen foto's en muziek.
 
2590

Shareware
PDFIn PDF to DWG Converter 1.96
Als je te maken krijgt met PDF-bestanden die CAD-afbeeldingen bevatten die je graag op zou willen slaan, dan maakt PDFIn PDF to DWG Converter je het gemakkelijk.
 
2590

Shareware
Turtle Odyssey 1.24
Als u het aan deskundigen vraagt, zullen ze u vertellen dat een van de beste plaatsen om te zoeken naar schatten onder water is.
 
2590

Shareware