Atomaders 1.7.7
Een arcade spel in de stijl van "Galaxian" met prachtige graphics en "ruimte" muziek en geluiden.
 
2587

Demonstratie
Tropical Dream Screensaver 1.2
Het is bijna onmogelijk het paradijs te bereiken in de harde economische tijden van vandaag, maar je krijgt iets dat bijna net zo goed is als je Tropical Dream Screensaver installeert.
 
2585

Shareware
Belltech Business Card Designer Pro 1.0
Visitekaartjes zijn erg belangrijk als u werkt met eender elk type bedrijf, want zij helpen u het woord te verspreiden, en op die manier reclame te maken.
 
2582

Shareware
PostSmile 7.1.0
E-mail niet alleen uw berichten. PostSmile hen in plaats daarvan! Gebruik de PostSmile software om e-mails te ontwerpen en te versturen die flink de aandacht trekken. Met dit programma kunt u een aantal functies toe te voegen aan uw e-mails,
 
2579

Shareware
Animate Me! 1.3
 Animate Me is een programma dat werkt met vooraf bepaalde effecten, dwz bewegende tekst, kleine deeltjes, bewegende objecten, wave en veranderingen in hun helderheid, uiterlijk, etc om GIF en AVI-animaties te maken.
 
2579

Shareware
Bee Icons 3.1
Misschien bent u zo gewend aan het zien van de monotone Windows-pictogrammen dat die zich hebben veranderd in een doorn in het oog, u vraagt zich misschien af wat u eraan kunt doen.
 
2578

Shareware
BlazingTools Smart Type Assistant 1.4
Als u een hulpmiddel of een programma wilt dat u zal helpen om uw snelheid van typen binnen een paar uur tijd te verhogen, dan is BlazingTools Smart Type Assistant de juiste keuze voor u.
 
2575

Shareware
Army of Darkness 3D Screensaver 1.0
Laat je screensaver je meenemen naar het vreselijke verhaal van de Army of Darkness.
 
2573

Shareware
Advanced GIF Animator 4.6.12
 Redacteur van geanimeerde GIF-bestanden, waardoor het maken en bewerken van een verscheidenheid aan banners, buttons, etc .
 
2570

Shareware
Compare Suite 1.0
Als je om welke reden dan ook geïnteresseerd bent in het vergelijken van alle types van bestanden, gebruik dan het Compare Suite programma.
 
2569

Shareware
Ulead VideoStudio 8
Hoewel mensen genieten van het maken van hun home video, vervaagd de vreugde meestal bij het bewerken ervan.
 
2566

Shareware
Sothink DVD EZWorkshop 1.3
Als je denkt dat je naar de studio moet gaan om DVD's te maken, dan heb je het mis. Je kunt je huis gemakkelijk in een speciale studio veranderen met behulp van Sothink DVD EZWorkshop. Met dit programma kun je verschillende videoformaten converteren
 
2562

Shareware
Xilisoft DVD Ripper 4.0.98.0229
Als u wilt dvd's rippen naar verschillende video formaten, moet je Xilisoft DVD Ripper te gebruiken.
 
2562

Shareware
Top Video Converter 1.0
Gebruik het internet om de video's te downloaden die je leuk vindt en converteer ze naar DVD zodat je je conventionele DVD-speler kunt gebruiken om ze te bekijken.
 
2556

Shareware
BitComet Turbo Accelerator 5.3.0
Als u wilt de snelheid van je BitComet downloads te verbeteren, gebruik dan BitComet Turbo Accelerator en u zult versteld staan ​​van de adembenemende snelheden.
 
2528

Freeware
Accent Office Password Recovery 9
beta - het programma herstelt verloren wachtwoorden voor de meeste documenten die zijn gemaakt met verschillende versies van Microsoft Office.
 
2527

Shareware
EditPad Pro 5.3.2
Of u nu webpagina's codeert, toepassingen programmeert, of gewoon onder andere brieven schrijft, EditPad Pro zal u even goed van dienst zijn.
 
2525

Demonstratie
Living Waterfalls 1.0
Welkomstscherm waterval, papegaaien en andere tropische tinten met soundtrack.
 
2522

Freeware
AVD Graphic Studio 7.1.03
AVD Graphic Studio is beeldprocessor met geavanceerde functies, waaronder meer dan 20 tools voor het bewerken van afbeeldingen dwz histogram egalisatie, bump mapping, spiegelen, vergroten, verkleinen en roteren etc om beelden te manipuleren.
 
2521

Shareware
Bopup Scanner 1.30
 Een hulpprogramma dat het lokale netwerk kan scannen op alle afstandscomputers met gebruikersnaam, MAC en IP adressen toont.
 
2519

Freeware